Thursday, April 9, 2009

=must see this..




ni lah care mintak sewa zaman skarang..
kanak2 pon boley wat...



Friday, March 20, 2009

klakar beb video nih..


aq xpnh jemu tgk video ni..
tiap2 kali tgk,msti gelak sowg2..

korg xcye,jom tgk



aq siap download msok dlm hp ag..
tiap2 ari aq ngadap..

: )



Thursday, February 26, 2009

Aku kemalangan lagi..


mood;sakit


ni tapak tangan aku..


siku kiri..


siku kanan..


kaki kanan..


lutut kanan..


bahu kanan..


ceritanye cam nih:

Pada malam semalam,aku gi order kebab untuk gurl aku & akak dye pnye..
Sementare tggu,aku balek uma kejap sebab nak tgk motor aku yang tersadai..
da tgk2 motor,aku tros gi warung kebab tu..
Dlm ondaway ke warung tu,aku dapat elak 3x kemalangan dalam mase yang same..
Pertame:aku elak dari kete kembara yang laju di selekoh
Kedua:elak budak kecik main basikal dekat2 dgn umah aku
Ketiga:kembara yang same di simpang umah aku
kat otak aku da terpikir,apsal aku dapat elak kesemua kemalangan tu??
Tiba2 aku terpikir,"mesti lepas ni aku exsiden" tergerak hati aku berkata cam tu..

Tak sampai 5minit,aku bawak motor dalam kelajuan 40km membelok di satu selekoh,TIBA2 aku nampak seekor anjing baring kat jalanraya yang aku lalui..
Tanpa rase segan silu,aku teros lanngar anjing tu..
PEHH!!!
sakit yang amat dapat aku rasakan..
Aku bangun nak tgk motor,tapi aku tgk anjing tu tersepit bawah motor..
Aku teros lari ke umah yang berdekatan kat situ,ingat anjing tu nak kejar aku..
nasib baek ade laki orang kat dpn uma..die tgh wat jaring kat pagar umah dye..
dye cakap anjing tu mmg slalu masuk uma die..
bagos jugak aku langgar,baru die tau penangan motor cam ne..
aku tgk anjing tu da meraung-raung kesakitan..
aku tak tolong pon..
wat bodoh je..sape suruh die duduk tgh2 jln..
PADAN MUKE!
aku bukan sengaja nak langgar die..mmg xnampak!
sape yang nak wat2 langgar smpai dapat luke cam ni..
sakit ati aku gn anjing tu..


posted by kamal 8:28 PM | 0 Pembebelan


Saturday, February 21, 2009

Family Day aT goLden bEach desaru..14 - 15 feruari 2009



Ni sepanduk lame..hehe~
yg baru akan dtg siap di bikin..

Sebab2 utama sepanduk baru ingin di bikin kerana Kelab ini ditubuhkan bukan sahaja kepada motor2 yang di panggil scooter @ belting sahaja..Kelab ini boleh di ketegorikan Pra-campuran kepada motor2 gear dan lain-lain..Pada asal nya Kelab ini mmg untuk scooteris sahaja tetapi ingin mendapat sambutan dari motor2 lain bagi meramaikan lagi susunan motor dalam kelab ini..
hehe~

ni pic semase di sane..
time ni aku jatoh kan menara yang dowg nak wat..
haha~
yang ade arrow tu aku..


lastly,aku yang di kejar nye..
tapi xnmpk aku nye..





pic aku xde ag..
nnti aq upload k..

Majulah Sukan Permotoran Untuk Negara!!!


-UPDATED-



Ni ler pic aku semasa kat sane tapi ni time nak balek da..
haha~



Friday, February 6, 2009

Konvoi ke Felda Taib Andak

25hb januari lepas,aq dan geng2 High Castle telah merantau ke tmpat org iaitu felda taib andak..katenye ade kenduri tapi aq gi pkai suar pndek jerk..ahakz!smpai je kat sane aq tgk uma die cam xknduri pn..xde owg je!rupe2nye die saje swoh dtg coz nak wat mkn2..seb baek bkn knduri law tidak malu aq..

so,smpi tros bersalaman..da bual2,tuan uma pelawa tok mam..(yea,yea..makan!)aq mmg da kbulo time 2..haha~aq siap tambah 2x tu!da siap mam,grak ke bndar kulai..lpas bndar kulai,tros ke bndaraya jhor plak..lastly,pkol 5am,blek kota tinggi..penat tuh!!



ni gmbar marshall time konvoi.